Ondernemers

Uw betrouwbare teamgenoot

Als ondernemer speelt u een spannend spel. Iedere dag zoekt of creëert u immers kansen om uw bedrijf rendabel te houden. Om meer omzet en winst te behalen. Om de concurrentie voor te blijven. Om uitstekend contact met uw klanten te hebben. Deze kansen probeert u zo efficiënt mogelijk te benutten. En u bent bereid de grenzen te verkennen als er klinkende resultaten te behalen zijn. Maar u vermijdt onaanvaardbare risico’s.

In dit spel is de Voorwaarts Belastingadviseurs uw ideale teamgenoot!

Als betrouwbare medespeler ondersteunen en begeleiden wij u in alle financiële aspecten van het ondernemersspel. Wij helpen u graag bij het optimaliseren van fiscaal resultaat. Dat is mogelijk omdat bij ons de lijnen altijd kort zijn. Daardoor weten wij tot in detail wat u als (startende) ondernemer wil. Onze dienstverlening, gericht op het MKB, strekt zich uit tot bijvoorbeeld:

Of het nu gaat om de belastingaangiftes voor bedrijven of voor u in prive, het indienen van de periodieke aangiftes BTW, ICP, LH, IB en VpB kan uitsluitend nog elektronisch. Wij hebben als fiscaal intermediair met de Belastingdienst een eigen beveiligde verbinding die is afgeschermd voor onbevoegd gebruik via berichtversleuteling en persoonlijke codes. (Hier vindt u informatie over onze digitale omgeving)

Jarenlange specialistische kennis, ervaring en expertise vormen de grondslag van onze dienstverlening. Wij zijn opgeleid tot RB Belastingadviseur. Als lid van het Register Belastingadviseurs (RB) houden wij ons aan de beroeps- en gedragsregels en zijn wij onderworpen aan het tuchtrecht. Onze vakkennis neemt toe door permanente educatie en ervaring.